2 x idrætslederpriser til LSK

HURRA vi har noget at fejre noget med jer! ?
Siden 1993 har DIF, DFIF og DGI i fællesskab uddelt Nordjyske Service Sparekassers Idrætslederpris.
LSK indstillede vores fantastiske fodbold- og gymnastik-træner – og der var selvfølgelig ingen tvivl om, at de begge fortjente at modtage Idrætslederprisen 2020!
Kæmpe stort tillykke til Thomas og Jonna! ? Og selvfølgelig også en tak for jeres store indsat i vores dejlige sportsklub.
Nedenfor kan I læse vores indstilling af både Thomas og Jonna.
Thomas:
Langholt Sportsklub har i 15 år ikke haft fodbold for børn og unge, men så kom Thomas. Thomas henvendte sig i foråret 2019 til bestyrelsen og spurgte om vi ville bakke op om at starte fodboldtræning for piger i årgang 12-14. Det var vi med på og straks gik Thomas igang med at reklamere for holdet, få en bane etableret, få meldt det kommende hold til relevante begynderturneringer og ikke mindst inddrage ældre pigefoldboldspillere fra lokalområdet som hjælpetrænere. Da holdet startede op var alt på plads. Thomas havde endda brugt timevis i sommerferien på at slå banerne igen og igen så græsset var perfekt fra start. Fra første træning har Thomas formået at skabe en fantastisk stemning blandt pigerne og forældrene. Han formidler i de lokale medier og på facebook om holdets fællesskab, om deres kampe, træninger og arrangementer. Thomas fik endda DBUs “Pigeraketten” til byen, hvor 38 pigefodboldspillere hyggede sig med bold og fællesskab på tværs af klubber og alder og til foråret er der selvfølgelig tilmeldt yderligere turneringer og planlagt træningslejr i klubben. Thomas spreder så god stemning og fællesskab omkring pigefodbolden, at der nu er forældre, der har viser interesse for at starte et hold for årgangen under. Det er så fedt hvad Thomas giver til pigerne og til klubben. Ovenstående er kun en brøkdel af det – så ja – vi kender en frivillig, der hver uge gør en kæmpe forskel.
Jonna:
Langholt Sportklub vil gerne indstille vores fantastiske gymnastiktræner Jonna. Jonna stiller op både i kaninkostume, og med opstillinger af bane både weekender og aften for at gøre børnene glade. Hun sørger for fastelavnsfester, julehygge og tager generelt initiativ til at give børnene nogle fantastiske oplevelser! Hun interesserer sig oprigtigt for børnene og udviklingspotentialet for alle alderstrin og gør en dyd i at researche de bedste mulige redskaber til at udvikle motorik og styrke børnenes fysik gennem leg.
Vi startede op for 3 år siden med ganske få tilmeldte – men Jonnas positive sind og fantastiske væremåde har hurtigt spredt sig i byen, og hun faciliterer nu gymnastik for både 1-5 årige og 6-10 årige med 40 børn tilmeldte.
Hun har selv skaffet hjælpe-trænere til det ’store’ hold og har skaffet frivillige hjælpere til de ’små’. Gymnastik i LSK er blevet mødestedet for byens børn og forældre og det er i høj grad Jonnas fortjeneste.