Nyt fra fodbold

Mit navn er Morten Søndergaard Pedersen. Jeg er sammen med min familie tilflytter til byen og vi er rigtig glade for det.  Jeg er fuldstændig bidt af en gal fodbold. Det er en fantastisk sport.

Fodbold. Hvorfor starte sådan et hold ? Jo ganske enkelt fordi fodbold er sjovt, det samler folk og det kan give nogle gode personlige udfordringer. Der var jo ikke noget hold i byen for drengene under 12 år, så jeg fik den idé at starte et. Så kom der lige en udfordring på banen, Corona. Det satte en midlertidig stopper for holdet. Jeg kunne ikke starte det op. Men så blev der løsnet op og i slutningen af juni kunne vi så komme i gang. Jeg blev mødt af intet mindre en 17 drenge den første træning og antallet har været stabilt siden. Nu kommer vi så til den anden side af sommerferien og jeg håber sådan at ALLE de drenge fra 2. klasse til 6.klasse der kunne have lyst, vil møde op og være med.

Træningen foregår udendørs tirsdag og torsdag fra 16.45-18.00.

Her i efteråret vil jeg kæmpe for at få noget tøj til drengene. Mit mål er at få ens tøj at træne i samt tøj til kampe. Dette kommer til at kræve nogle sponsorater for at holde udgiften for forældre nede. 

I efteråret vil jeg også tilmelde holdet til 3-4 cups for at de kan få den rigtige fornemmelse af fodbold. De skal selvfølgelig i kamp og det skal de fordi det giver så meget mere end bare ren træning. Jeg vil selvfølgelig ikke tilmelde dem i en række der er for høj, for så kan det ende med bare at være en kedelig oplevelse. DET er ikke meningen.

Det var lidt om mig og min idé med holdet. Jeg er rigtig glad for den opbakning jeg allerede har fået til holdet. Tak.

Jeg håber at se en masse glade drenge tirsdag og torsdag kl. 16.45 OMKLÆDT klar til træning.

Vi ses, Morten.